Hoe krijg je een visum voor de VS in Nigeria

May 2 by admin

Hoe krijg je een visum voor de VS in Nigeria


Bekend als het land van kansen, de Verenigde Staten nog steeds bezoekers uit de hele wereld aan te trekken. Voor Nigerianen bedoeling op een bezoek aan de Verenigde Staten, voor welk doel, moeten ze eerst het verkrijgen van een visum. Het verkrijgen van een visum voor de VS, echter, is een adequate voorbereiding. U moet bepaalde bewijsstukken te organiseren. Als uw visumaanvraag wordt geaccepteerd, bent u vrij in het kader van het visum naar de Verenigde Staten te reizen.

instructies

1 Betalen voor de visumaanvraag. De Amerikaanse ambassade eist dat alle visumaanvraag kosten te betalen bij GTBank. In het bijzonder, moet u betalen voor een machine leesbare Visa Fee, ook bekend als een MRV vergoeding. Het betaalde bedrag hangt af van het type visum u zoekt. De vergoeding zal later worden gebruikt tijdens de aanvraagprocedure.

2 Voer een online visumaanvraag. Gebruik de DS-160 formulier, en ook uw geboortedatum, een geschiedenis van andere landen die u hebt bezocht, uw dienstverband informatie en alle andere gegevens die door de vorm. Zorg ervoor dat alle informatie juist is. Eventuele onjuistheden zal vertragen uw visum interview proces of zelfs leiden tot uw verzoek worden afgewezen.

3 Selecteer een interview datum en tijd die niet in strijd is met uw schema. U wordt gevraagd te kiezen tussen Lagos of Abuja voor uw afspraak locatie. Houd in gedachten dat je zal moeten halen uw reisdocumenten van dezelfde ambassade locatie waar u uw interview.

4 Organiseer uw bewijsstukken. U wordt gevraagd een aantal vragen tijdens het interview, dus je moet bereid zijn om te beantwoorden en te bewijzen uw antwoorden te komen. U ontvangt een bewijs van de werkgelegenheid nodig, dus de laatste drie maanden van loonbrieven nuttig zal zijn. Ook het verkrijgen van een uitnodiging brief van een familielid of vriend dat is een Amerikaans staatsburger. Een groot probleem van het interviewen officier zal zijn of u keert terug naar Nigeria. Om de zorg dat je zou blijven in Amerika te verminderen, moet u het bewijs van uw sociale, familiale en religieuze banden met de gemeenschap waarin je leeft mee te nemen. Zo zal het bewijs van deelname aan een kerk groep of een andere lokale organisatie een nuttige aanvulling op uw aanvraag.

5 Ga naar uw visum interview op de specifieke datum. Zorg ervoor dat u vroeg te arriveren als de ambassade is altijd erg druk. Zodra u wordt opgeroepen voor uw interview, moet u alle vragen naar waarheid beantwoorden en uw documenten om uw visum aanvraag te ondersteunen.

Hints

  • Wanneer het proberen om een ​​afspraak datum te selecteren, er rekening mee dat u een datum niet kan vinden pas enkele maanden in de toekomst. Zorg ervoor dat u het opzetten van uw interview van tevoren, zodat u een datum binnen de tijdspanne die u nodig heeft het kan krijgen.
  • Houd er rekening mee dat er scalpers die enkele visa interview data met het oog selecteert de richting van ze te verkopen. Als u een datum in de kalender niet kunt vinden, stuur dan een e-mail naar de ambassade te vragen om hulp.

Related Posts


Hoe krijg je een werkvisum voor Canada

Hoe krijg je een werkvisum voor Canada

Hoewel Canada heeft een reputatie voor een kosmopolitische openheid in de relatie met internationale reizigers, het verkrijgen van een Canadees werkvisum kan nog steeds lijken een uitdagende ervaring. Het proces, terwijl betrokken en nogal tijdrovend
Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Het verkrijgen van een visum voor reizen naar Afghanistan vereist een aantal documenten, alsmede een bijgeleverde reden voor een bezoek. Afghanistan is momenteel de focus van veel van de militaire actie, zodat de regering zal willen ervoor zorgen dat
Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Afhankelijk van het land waarin u reist uit, zijn er verschillende regels en voorschriften voor reizen naar de Verenigde Staten. Vooruit plannen is absoluut sleutel, dus zorg ervoor dat alle regelingen en vergoedingen te controleren alvorens te vertr
Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Alle bezoekers van India moeten een aanvraag voor een visum voordat u arriveert in het land. Met ingang van 2007 heeft de Indiase ambassade in de Verenigde Staten het merendeel van de visumaanvraag en verwerking van diensten aan Travisa Outsourcing u
Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen

Amerikaanse burgers zijn niet verplicht om een ​​visum voor zakenreizigers en toeristen naar Italië, dat minder dan 90 dagen duurt te krijgen. Langere trips vereisen verschillende soorten visa, waaronder die voor adoptie, wonen, werken, begeleiden of
Hoe maak je een visum voor de Filippijnen verkrijgen

Hoe maak je een visum voor de Filippijnen verkrijgen

Toeristenvisa naar de Filippijnen zijn niet nodig voor de Amerikanen die van plan zijn om minder dan 21 dagen door te brengen in het land. Als uw verblijf meer dan 21 dagen, moet u een aanvraag voor een toeristenvisum van tevoren om later applicatie
Hoe krijg ik een visum naar Oeganda?

Hoe krijg ik een visum naar Oeganda?

Uganda is uitgegroeid tot een populaire bestemming in de afgelopen jaren, en het toerisme te bevorderen, is het relatief eenvoudig om een ​​visum voor zo lang als de reiziger een geldig paspoort te verkrijgen. Toeristen naar Oeganda hebben drie keuze
Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Het verkrijgen van een visum voor de Verenigde Staten kan een lange tijd in beslag nemen, afhankelijk van welk type visum is. Familie-based en het huwelijk op basis van visa, in het bijzonder, kan vele maanden of zelfs jaren duren. Als uw zaak te lan
Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Vreemdelingen die wensen om de Verenigde Staten te bezoeken moet een B-2 toeristenvisum te krijgen om te worden toegestaan ​​om het land binnen te komen. A B-2 toeristenvisum is een single entry visum en is geldig gedurende 90 dagen vanaf het moment
Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Als u overweegt een bezoek aan het Zuidoost-Aziatische land van Singapore, moet u een aanvraag voor een visum per post of in persoon op de Singapore ambassade in Washington, DC, of ​​via een van de consulaten in New York, San Francisco en Chicago. De
Hoe krijg je een Visum van de Reis naar Ierland

Hoe krijg je een Visum van de Reis naar Ierland

Als u een Amerikaans staatsburger, heb je geen visum nodig om te reizen naar Ierland voor maximaal 90 dagen. Als u woonachtig bent in de Verenigde Staten, echter, als burger van een ander land kunt u een visum nodig om Ierland te bezoeken. Burgers va