Hoe maak je een visum voor de Filippijnen verkrijgen

November 19 by admin

Toeristenvisa naar de Filippijnen zijn niet nodig voor de Amerikanen die van plan zijn om minder dan 21 dagen door te brengen in het land. Als uw verblijf meer dan 21 dagen, moet u een aanvraag voor een toeristenvisum van tevoren om later applicatie via het bureau van de immigratie te voorkomen. De applicatie kan worden gedaan via e-mail, is relatief goedkoop, en bespaart u de moeite van het aanvragen van een visum wanneer u op vakantie.

instructies

1 Koop uw vliegticket naar de Filipijnen. De lengte van uw verblijf bepaalt of u een toeristenvisum nodig, de Amerikanen het invoeren van de Filipijnen kunnen zonder visum voor een duur van 21 dagen, waarna een visum zou moeten worden toegepast voor te blijven. Als je van tevoren dat uw verblijf zal worden langer dan 21 dagen weten, moet u een aanvraag voor een visum voor vertrek via de Filippijnen consulaat-generaal dat bevoegd is voor uw staat heeft.

2 Print en vul de Filippijnen visum aanvraagformulier (FA Form 2) van de website van de Filippijnen consulaat-generaal dat bevoegd is voor het land waar u woont heeft. Als u niet uw dichtstbijzijnde consulaat-generaal weten, bezoek de website van de Filippijnen ministerie van Buitenlandse Zaken voor een volledige lijst met locaties.

3 Neem je ingevulde aanvraagformulier te worden notariële door een overheidsinstantie (dit kan doorgaans worden gedaan op een bank). Als u het nemen van uw visumaanvraag naar het consulaat-generaal in persoon, heb je niet nodig om het aanvraagformulier notariële hebben.

4 Verzamel de aanvullende documenten die nodig zijn voor het toeristenvisum. Aanvullende documenten bevatten: een kopie van uw retour vliegticket, een pasfoto, een geldig paspoort goed voor ten minste zes resterende maanden, een bewijs van de financiële stabiliteit in de verwachte tijd doorgebracht in de Filippijnen, en het bewijs van de aanvraag betaling.

5 Betaal de kosten van de aanvraag. Er zijn drie verschillende tarieven voor een toeristenvisum: voor een single entry drie maanden (gebruikt zijn binnen 3 maanden) visa, de vergoeding is $ 30, voor een multiple entry van zes maanden visum de vergoeding is $ 60, en voor meerdere negen maanden de vergoeding is $ 90. Alle toeristenvisa zorgen voor een verblijf van maximaal 59 dagen bij aankomst. U kunt uw toeristenvisum verder gaan dan 59 dagen op het bureau van de immigratie in Manilla. Betaal de vergoeding door de kassiers controleren, bankcheque of postwissel te betalen aan de Filippijnse consulaat-generaal. Persoonlijke cheques worden niet geaccepteerd.

6 Neem uw aanvraag pakket in persoon of stuur het naar het consulaat-generaal het voorzitterschap van uw staat. Als het verzenden van de toepassing in de e-mail, moet u de terugzending bevatten (zie individuele polis voor uw consulaat-generaal met betrekking tot de scheepvaart verzendkosten).

Hints

  • Formulieren en documenten die nodig zijn voor het werk, student en permanente visa zijn verschillend. Verwijzen wij u naar de website van de Filippijnen Consulaat-Generaal of ambassade voor gedetailleerde informatie over de aanvraagprocedures voor verblijf van langere visa.

Related Posts


Hoe maak je een visum voor Groot-Brittannië verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Groot-Brittannië verkrijgen

Zoals met de meeste landen, het gemak waarmee je krijgt in het Verenigd Koninkrijk is afhankelijk van het paspoort u te houden. In het algemeen, paspoorthouders uit de Verenigde Staten, Canada, een groot deel van Latijns-Amerika en Europa niet een sp
Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Het verkrijgen van een visum voor reizen naar Afghanistan vereist een aantal documenten, alsmede een bijgeleverde reden voor een bezoek. Afghanistan is momenteel de focus van veel van de militaire actie, zodat de regering zal willen ervoor zorgen dat
Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Afhankelijk van het land waarin u reist uit, zijn er verschillende regels en voorschriften voor reizen naar de Verenigde Staten. Vooruit plannen is absoluut sleutel, dus zorg ervoor dat alle regelingen en vergoedingen te controleren alvorens te vertr
Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Alle bezoekers van India moeten een aanvraag voor een visum voordat u arriveert in het land. Met ingang van 2007 heeft de Indiase ambassade in de Verenigde Staten het merendeel van de visumaanvraag en verwerking van diensten aan Travisa Outsourcing u
Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen

Amerikaanse burgers zijn niet verplicht om een ​​visum voor zakenreizigers en toeristen naar Italië, dat minder dan 90 dagen duurt te krijgen. Langere trips vereisen verschillende soorten visa, waaronder die voor adoptie, wonen, werken, begeleiden of
Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Het verkrijgen van een visum voor de Verenigde Staten kan een lange tijd in beslag nemen, afhankelijk van welk type visum is. Familie-based en het huwelijk op basis van visa, in het bijzonder, kan vele maanden of zelfs jaren duren. Als uw zaak te lan
Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Als u overweegt een bezoek aan het Zuidoost-Aziatische land van Singapore, moet u een aanvraag voor een visum per post of in persoon op de Singapore ambassade in Washington, DC, of ​​via een van de consulaten in New York, San Francisco en Chicago. De
Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Vreemdelingen die wensen om de Verenigde Staten te bezoeken moet een B-2 toeristenvisum te krijgen om te worden toegestaan ​​om het land binnen te komen. A B-2 toeristenvisum is een single entry visum en is geldig gedurende 90 dagen vanaf het moment
Hoe maak je een visum voor Brazilië verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Brazilië verkrijgen

Een bezoek aan Brazilië kan de reis van uw leven zijn. Het land is vol van exotische bestemmingen voor bezoekers om te genieten. Bij de voorbereiding van uw reis, moet u een aanvraag voor een visum naar Brazilië te gaan. Zodra u de eenvoudige aanvraa
Hoe maak je een paspoort voor veroordeelde misdadigers verkrijgen

Hoe maak je een paspoort voor veroordeelde misdadigers verkrijgen

Het Paspoort van de VS is een document die u toelaat om te reizen tussen landen en identificeert u als een Amerikaanse burger. Het proces van het verkrijgen van uw paspoort kan een langdurig een als je niet goed bent voorbereid wanneer u van toepassi
Hoe maak je een geboorteakte voor Haïti verkrijgen

Hoe maak je een geboorteakte voor Haïti verkrijgen

In Haïti, een geboorteakte (acte de naissance) wordt uitgegeven door de verschillende lokale register kantoren als de vader en / of moeder voor de postregistratie verschijnt en geeft een geboorteregistratie document, afgegeven door het ziekenhuis waa