Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen

October 18 by admin

Hoe maak je een visum voor Italie verkrijgen


Amerikaanse burgers zijn niet verplicht om een ​​visum voor zakenreizigers en toeristen naar Italië, dat minder dan 90 dagen duurt te krijgen. Langere trips vereisen verschillende soorten visa, waaronder die voor adoptie, wonen, werken, begeleiden of lid worden van een familielid en studiedoeleinden.

instructies

1 Vul een visum aanvraagformulier, beschikbaar in PDF-formaat in de onderstaande middelen.

2 Onder andere aanvullende documenten die nodig zijn voor het type visum je zoekt:

Adoptie: Personal toestemming verkregen van het kabinet van de Italiaanse minister-president door de Commissie voor interlandelijke adoptie.
Largo Chigi, 19
00187 ROMA - Italië
011-39-06-67791
[email protected]
commissioneadozioni.it/en.aspx

Electieve Woonplaats: Bewijs van adequate accommodaties in Italië en gedetailleerde, gedocumenteerde waarborg van substantiële, vast inkomen uit pensioenen, renten, eigendom, investeringen en andere bronnen.

Werkgelegenheid: A "nulla Osta" (inreisvisum), door de sponsoring werkgever aangevraagd, afgegeven vanaf de "Sportello Unico per l'immigrazione" (immigratie desk) met een geldigheidsduur van zes maanden. Het proces moet binnen acht dagen na binnenkomst in Italië bij de verlenende instantie, waarbij een arbeidsovereenkomst zal worden ondertekend en toestemming om te verblijven in het land zal worden toegekend worden afgerond.

Begeleidende of lid worden van een familielid: een Europese burger van de Unie-huwelijksakte, geboorteakten van beide echtgenoten en eventuele kinderen, kopie van het paspoort van EU-burgers, verklaring van de EU-burger het aanvragen van de aanwezigheid van de familie-lid en bevestigen het vermogen om hen te ondersteunen, of een buitenlandse visum-houder van één jaar of meer, exemplaar van "nulla Osta" van het gezinslid (inreisvisum) in de afgelopen zes maanden, afgegeven door de "Sportello Unico per l'immigrazione" (immigratie desk). schriftelijke toestemming van de andere ouder is vereist als een visum moet worden afgegeven aan minderjarigen.

Studie-voor de toelating tot een Italiaans University: Aanvrager moet in aanmerking te komen bewijzen aan de minister van Onderwijs (MIUR) toelatingsexamens te nemen (afgestudeerd aan een programma van 12 jaar met een competentie in het Italiaans), een bewijs van persoonlijke familie middelen van € 350,57 (vanaf april , 2010) voor elke maand van school en het bewijs van een passende verblijven in Italië. Voor niet-universitaire post-secundaire programma's, moet de aanvrager aantonen middelen van bestaan ​​tegen een tarief van € 27,89 per dag (vanaf april 2010), een medische verzekering met dekking voor hospitalisatie en medische behandeling tijdens zijn verblijf in Italië, academische transcripties en bewijs van inschrijving in een academische instelling waarin de dagelijkse gang en de totale duur van de cursus.

3 Dien uw visumaanvraag in persoon met de vergoeding van € 60 (vanaf april 2010) bij één van de 10 Amerikaanse consulaat locaties voor Italië: Boston, Chicago, Detroit, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Philadelphia, San Francisco of Washington, DC Vastgoed en website-adressen met telefoonnummers zijn te vinden in onderstaande bronnen.

Hints

  • Extra soorten visa en eisen bestaan ​​voor zelfstandigen aanvragers en diegenen die reizen voor medische of religieuze doeleinden en is te vinden op het Italiaanse ministerie website.
  • Application doorlooptijden meestal neem een ​​maand of minder.

Related Posts


Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Hoe maak je een visum voor India verkrijgen

Alle bezoekers van India moeten een aanvraag voor een visum voordat u arriveert in het land. Met ingang van 2007 heeft de Indiase ambassade in de Verenigde Staten het merendeel van de visumaanvraag en verwerking van diensten aan Travisa Outsourcing u
Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Singapore verkrijgen

Als u overweegt een bezoek aan het Zuidoost-Aziatische land van Singapore, moet u een aanvraag voor een visum per post of in persoon op de Singapore ambassade in Washington, DC, of ​​via een van de consulaten in New York, San Francisco en Chicago. De
Hoe maak je een visum voor Brazilië verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Brazilië verkrijgen

Een bezoek aan Brazilië kan de reis van uw leven zijn. Het land is vol van exotische bestemmingen voor bezoekers om te genieten. Bij de voorbereiding van uw reis, moet u een aanvraag voor een visum naar Brazilië te gaan. Zodra u de eenvoudige aanvraa
Hoe maak je een visum voor de Filippijnen verkrijgen

Hoe maak je een visum voor de Filippijnen verkrijgen

Toeristenvisa naar de Filippijnen zijn niet nodig voor de Amerikanen die van plan zijn om minder dan 21 dagen door te brengen in het land. Als uw verblijf meer dan 21 dagen, moet u een aanvraag voor een toeristenvisum van tevoren om later applicatie
Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Hoe maak je een visum voor Afghanistan Krijg

Het verkrijgen van een visum voor reizen naar Afghanistan vereist een aantal documenten, alsmede een bijgeleverde reden voor een bezoek. Afghanistan is momenteel de focus van veel van de militaire actie, zodat de regering zal willen ervoor zorgen dat
Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Hoe maak je een visum voor de VS Get uit een ander land

Afhankelijk van het land waarin u reist uit, zijn er verschillende regels en voorschriften voor reizen naar de Verenigde Staten. Vooruit plannen is absoluut sleutel, dus zorg ervoor dat alle regelingen en vergoedingen te controleren alvorens te vertr
Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Hoe maak je een visum voor de VS Expedite Request File

Het verkrijgen van een visum voor de Verenigde Staten kan een lange tijd in beslag nemen, afhankelijk van welk type visum is. Familie-based en het huwelijk op basis van visa, in het bijzonder, kan vele maanden of zelfs jaren duren. Als uw zaak te lan
Hoe maak je een visum voor Groot-Brittannië verkrijgen

Hoe maak je een visum voor Groot-Brittannië verkrijgen

Zoals met de meeste landen, het gemak waarmee je krijgt in het Verenigd Koninkrijk is afhankelijk van het paspoort u te houden. In het algemeen, paspoorthouders uit de Verenigde Staten, Canada, een groot deel van Latijns-Amerika en Europa niet een sp
Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Hoe maak je een visum voor Amerika Krijg

Vreemdelingen die wensen om de Verenigde Staten te bezoeken moet een B-2 toeristenvisum te krijgen om te worden toegestaan ​​om het land binnen te komen. A B-2 toeristenvisum is een single entry visum en is geldig gedurende 90 dagen vanaf het moment
Hoe maak je een visum te verkrijgen Mexico

Hoe maak je een visum te verkrijgen Mexico

Een visum is een document dat stelt dat een persoon die wettelijk gemachtigd is om het land waarvoor het is afgegeven in te voeren. Naar Mexico in te voeren, burgers uit andere landen, met uitzondering van de Verenigde Staten, Canada, Australië, Vere
Hoe maak je een Swimsuit voor Body Types

Hoe maak je een Swimsuit voor Body Types

Het vinden van de perfecte badpak is als de zoektocht naar de Heilige Graal voor veel vrouwen. Deze worden vaak de gevreesde begin van het zomerseizoen ritueel. Als u probeert op zwempakken, is het belangrijk om realistisch te zijn en te pakken die j