Hoe maak je Toy Puppies Train

April 26 by admin

Hoe maak je Toy Puppies Train


Het is moeilijk om niet te vallen in liefde met een stuk speelgoed ras puppy, maar er zijn enkele training kwesties om te overwegen. Hoewel sommige rassen staan ​​te popelen om te behagen en makkelijk te trainen, sommige rassen zijn niet. Sommige rassen hebben "houding" en denken dat ze het alfa dier moet je ... niet. Er zijn ook een paar rassen die moeite steeds zindelijk hebben omdat hun 'wereld' (uw huis) zo groot is voor hen dat er weinig kans dat ze zullen onbenullige in hun slaapgedeelte - een actie van de puppies en honden proberen te vermijden. Ongeacht welk ras u ook kiest, alle puppy's en honden moeten goed worden opgeleid, zodat ze kunnen worden goede burgers van de wereld. Krat opleiding en inbraak zijn slechts het begin van een leven lang leren voor u en uw speelgoed puppy.

instructies

Krat opleiding een stuk speelgoed ras Puppy

1 Kies een krat groot genoeg voor de pup te staan, zitten, omdraaien en te gaan liggen, maar niet te groot dat het kan onbenullige in een hoek weg van waar hij slaapt. Beschouw een kat carrier, omdat zij kleiner zijn dan de gemiddelde bench.

2 Bereid de kist door het plaatsen van een deken, handdoek of een oud stuk van de kleding in de krat. Haarloze speelgoed puppy's, zoals Chihuahuas, moeite hebben met het behoud van hun lichaamstemperatuur; Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat voldoende dekens voor hen om "nest in." Ook overwegen om een ​​trui op de pup te helpen bij het handhaven van een aangename temperatuur. speelgoed toevoegen als een Rawhide kauwen bot of bal, maar iets dat gemakkelijk kan worden geript en slikte vermijden.

3 Plaats de kist in een centrale ruimte, zodat de pup niet geïsoleerd of gestraft zal voelen.

4 Breng de pup naar de kist door het plaatsen van kleine lekkernijen in het krat gedurende de dag. Maak een spel uit van het hebben van de pup op zoek naar de krat. Vragen: "Waar is de biscuit? ' Loven de pup toen zij de kist komt.

5 Plaats de puppy in het krat voor een korte periode van tijd, terwijl thuis, om de pup uit associëren de kist met alleen gelaten te houden.

6 Crate de pup als het niet nauw bekeken kunnen worden, wanneer er niemand thuis of op reis zal zijn.

Zindelijkheidstraining een stuk speelgoed ras Puppy

7 Opzet van een routine voor de pup. Neem de pup uit de kist en draag hem naar de plaats waar het is om te onbenullig. Blijf bij de pup, maar laat het niet te spelen of rond te rennen. Pak de pup en verwijder deze uit de omgeving als, na een redelijke termijn, dat niet het geval potje. Draag de pup weer naar binnen en plaats in de kist. Zet de puppy op de vloer, omdat de pup zal onbenullige op de vloer en denken dat de vloer is het potje plek. Wacht vijf minuten en voer de pup terug naar het potje plek. Herhaal dit proces elke keer dat de pup wordt uitgevoerd genomen om onbenullig.

.

8 Houd de pup crated te allen tijde, tenzij u in staat om het goed in de gaten zijn.

9 Neem de pup buiten als het ontwaakt uit een dutje of na het spelen of sporten. Als de temperatuur koud is, zet een trui of jas op de pup alvorens het buiten. Puppy, hebben in het algemeen moeilijk hun lichaamstemperatuur, maar speelgoed rassen zijn bijzonder gevoelig voor de kou. Voor de winter wandelingen op de stad trottoirs, overweeg dan het plaatsen van laarzen op de poten van de puppy's om het zout van hen af ​​te houden.

10 Voer de pup op een schema, meestal twee keer per dag, 10 tot 12 uur uit elkaar. Neem het uit nadat hij heeft gegeten of had een drankje. Achterhouden water 2 tot 4 uur voor het slapen gaan en neem de pup uit te onbenullig voordat u hem in de kist voor de nacht.

11 Leid familie en vrienden over hoe je een stuk speelgoed ras puppy te behandelen. De meeste stuk speelgoed ras puppy's wegen minder dan 3 pond. Het laten vallen van een puppy op de vloer, intensivering op de voet van de puppy's of zittend op de pup kan ernstig letsel veroorzaken. Herinner iedereen om de pup te behandelen met twee handen en voorzichtig te zijn wanneer ze stap of zitten. Bewaken van de pup wanneer kinderen worden zij hanteren of te spelen.

Hints

  • Puppies begrijpen twee fundamentele regels: nooit potje waar je slaapt, en altijd terug naar dezelfde plek om potje. Daarom is het van essentieel belang dat uw pup crated totdat je het buiten kunt nemen om potje en waarom je nodig hebt om terug te keren naar dezelfde plek elke keer dat u uw pup mee uit potje.
  • Pups jonger dan 6 maanden oud zijn niet volledig ontwikkeld en kan niet hun blaas en darmen te houden. Echter, als je leren wanneer ze de meeste kans om onbenullig, kun je anticiperen op hun behoeften en krijgen ze buiten voordat ze onbenullige in het huis.
  • Als uw hond is meer dan 6 maanden oud en heeft nog steeds problemen met de inbraak, contact op met uw dierenarts om te bepalen of uw hond ziek is.
  • Overweeg sterilisatie of castratie van uw stuk speelgoed ras puppy. Naast het elimineren van de puinhoop van de menstruatie, zal het risico van ongewenste nestjes en kanker te verminderen naarmate ze ouder worden. Toy rassen hebben vaak moeite het leveren van hun pups en zijn bekend in het proces van de bevalling te sterven.
  • Vergeet niet om een ​​goede buur te zijn en schoon te maken na uw hond.
  • Nooit krat een hond die is het dragen van een kraag, omdat de gesp van de kraag vast kan raken in de bars.
  • Niet krat een hond buiten wanneer de temperatuur extreem warm of koud, vooral speelgoed rassen met korte snuiten zoals Pugs, Pekinees en Bulldogs.
  • Neem altijd de pup naar zijn potje plek voordat u hem in de kist.
  • Dierenwinkel puppies of puppies uitsluitend gehouden in kleine kooien op jonge leeftijd (tussen ongeveer 7 en 16 weken oud) kan moeilijker zijn om zindelijk te maken met behulp van de kist methode. Deze pups zijn gedwongen te elimineren in hun slaapgedeelte tijdens een formatieve fase van ontwikkeling. Beperken puppies met hun afvalproducten vertraagt ​​de inbraak proces, en dit probleem kan blijven gedurende een hond volwassen leven.

Related Posts


Hoe te Pit Bull Puppies Train

Hoe te Pit Bull Puppies Train

Pit bulls zijn een van de meest gevreesde hondenrassen op de planeet. door velen beschouwd als inherent agressief zijn tegenover mensen en dieren gelijk zijn, is het ras is oneerlijk gerichte als moordenaars. Wanneer behoorlijk opgevoed en opgeleid,
Hoe maak je een Bird Train to Stop Plukken Feathers

Hoe maak je een Bird Train to Stop Plukken Feathers

Hoe maak je een Bird Train to Stop plukken Feathers. Een vogel zal plukken op zijn veren voor een aantal verschillende redenen, maar het maakt niet uit waarom hij dat kan doen, het is altijd een probleem. U kunt een vogel te trainen om te stoppen met
Hoe maak je een professionele Trainer van de Hond

Hoe maak je een professionele Trainer van de Hond

Stapels boeken en tijdschriften, maar ook blogs en web-artikelen, maken het mogelijk voor veel hondenbezitters om een ​​doe-het-zelf nemen benadering van hondentraining. Maar wat doe je als je hond een probleem dat je niet kunt achterhalen op uw eige
Hoe maak je een Puppy Train

Hoe maak je een Puppy Train

Als een full-time hond trainer voor de afgelopen 18 jaar een aantal van de absoluut de beste advies dat ik een nieuwe pup eigenaar kan geven is deze: Begin de training van de dag op uw nieuwe pup thuis komt. Wacht niet totdat uw pup is zes maanden ou
Hoe maak je een Chow Train

Hoe maak je een Chow Train

Als u graag een hond die denkt voor zichzelf, is rustig en schoon in het huis en heeft slechts matige lichaamsbeweging, kan een Chow de hond voor je. Maar een Chow kan ook een sterke wil, achterdochtig en dominant te zijn, als ze niet goed opgeleid.
Hoe maak je een Tekkel Train

Hoe maak je een Tekkel Train

Telkens als eigenaar van een hond gaat een teckel in een gehoorzaamheid klasse, moet hij extra punten voor het proberen. Deze onafhankelijke, intelligente honden hebben hun eigen ideeën over hoe ze zich moeten gedragen. Dat gezegd hebbende, echter, m
Hoe maak je een Puppy Train to Ride in een Boot

Hoe maak je een Puppy Train to Ride in een Boot

Het trainen van je puppy om te rijden in een boot echt begint voordat de pup zelfs het water ziet. Het is ook een stuk makkelijker, afhankelijk van welk ras van de pup die je hebt. Rassen zoals Labradors en andere bekende water honden lijken om het w
Hoe maak je een Puppy Train als je werkt de hele dag

Hoe maak je een Puppy Train als je werkt de hele dag

Het brengen van een schattige kleine puppy in uw huis is spannend, maar het is niet zonder werk. Het is belangrijk voor u om een ​​plan om je puppy te trainen, vooral als je kort na de aankomst zal terugkeren om een ​​volledige dag van het werk buite
Hoe maak je een Puppy Train to Be Friendly met andere honden

Hoe maak je een Puppy Train to Be Friendly met andere honden

Nieuwe pups zijn veel plezier, maar het trainen van hen kan ook een hoop werk. In aanvulling op inbraak uw pup en socialiseren aan goed te gedragen rond andere mensen, is het belangrijk om uw pup hoe goed gedragen rond andere honden te trainen. Hier
Hoe maak je een Puppy Train Without a Leash en No omheiding

Hoe maak je een Puppy Train Without a Leash en No omheiding

Het trainen van je puppy in een tuin met geen hek en constant toezicht zal resulteren in een snellere stage en goed opgevoede puppy. Puppies kunnen ook worden getraind om te lopen naast de eigenaar zonder leiband; echter, moet de eigenaar ervoor zorg
Hoe maak je een Shichon Train

Hoe maak je een Shichon Train

Mee naar huis een pup vereist een aantal weken van toegewijde training om de juiste basis te stellen. De ontwerper hond shichon, een mix tussen bichon frise en shih tzu, leert snel om te zitten, hiel en blijven, maar housebreaking vormt een grotere u