Wat Foods kan ik geven aan mijn Puppy Wie Heeft een overstuur buikpijn?

December 6 by admin

Wat Foods kan ik geven aan mijn Puppy Wie Heeft een overstuur buikpijn?


Als uw pup heeft een verstoorde buik, is het zeer waarschijnlijk voedingsgerelateerde. Uw hond kan zijn voedsel hebben gegeten te snel of iets gegeten mag het niet, volgens Vet Info. Om de maag van uw pup af te wikkelen en te hydrateren het, geef het ijs chips of Gatorade. Wacht ten minste 12 uur voordat je hem vast voedsel te geven. Wanneer u de pup te voeden, zorg ervoor dat het smakeloos eten dus het zijn maag niet meer zal verstoren.

zetmeel

Zacht voedsel, zoals gewoon zetmeel, zijn goed om uw hond te geven wanneer zijn buik is niet zo goed, omdat ze de buik zal bekleden. Plain zetmelen omvatten witte rijst, eenvoudige pasta en havermout. K911 beveelt aan witte rijst dan gewoon havermout. Als uw hond heeft ook diarree, zal zetmelen ook helpen met dat. Zetmeel absorbeert water, dus na uw pup eet, kan hij ook meer water te drinken. Regelmatige aardappelen en zoete aardappelen zijn ook goed zetmeel om uw hond te geven.

Plain Meat

In plaats van het geven van uw pup hondenvoer, geef hem kleine stukjes kip of rundvlees. Vet Info adviseert het maken van een stuk van de kip en het verwijderen van de huid. Zorg ervoor dat niet te koken met enige specerijen. Het moet worden gekookt, zodat het saai zal smaken en vallen af ​​van het bot gemakkelijk. Snijd de kip in kleine stukken, zodat ze makkelijker voor uw pup om te slikken en te verteren zal zijn. Kleine stukjes gekookte hamburger zullen ook kalmeren de maag, volgens, K911. Meng ofwel vlees met gewone witte rijst.

Gewone yoghurt

Het geven van uw hond een paar bolletjes yoghurt zal ook goed voor haar maag. Yoghurt bevat actieve culturen die helpen bij de spijsvertering en in het darmkanaal. Yoghurt kan zelfs helpen de lengte die uw hond diarree en misselijkheid zou kunnen hebben in te korten. Laat uw hond yoghurt niet opgeven met fruit of gezoete yoghurt, omdat het suiker dat de maag kunnen verstoren bevat. Cottage cheese bevat dezelfde culturen die yoghurt doet dus het is ook een optie om je hond te voeden, volgens de K911.

Gelatine

Gelatine is ook goed om puppy's die kampen met misselijkheid, volgens The Daily Puppy. Indien mogelijk, moet je ze gewoon gelatine. Het is zacht genoeg voor de maag dat uw hond het kan eten. Het bevat eiwitten, wat goed is voor uw hond te hebben. U kunt ook mengen met havermout of rijst.


Related Posts


Hoe kan ik zien of mijn Labrador Retriever heeft een urineweginfectie?

Hoe kan ik zien of mijn Labrador Retriever heeft een urineweginfectie?

Volgens de American Kennel Club, Labrador retrievers zijn de meest populaire hondenras in de Verenigde Staten. Ze zijn ook zeer gevoelig voor infecties van de urinewegen. Het goede nieuws is, indien vroeg ontdekt, een UTI is bijna altijd te genezen.
Wat kan ik bouwen aan mijn honden beschermen tegen de zon?

Wat kan ik bouwen aan mijn honden beschermen tegen de zon?

De Yorkshire terrier en de Cardigan Welsh corgi bekroond Iams.com's lijst van honden die het best zou doen in een "gemiddelde-sized yard" met meestal warm / heet weersomstandigheden. Echter, niet alle families willen dat deze rassen. Volgens pet
Wat Foods Kan ik Feed om Yorkie Puppies?

Wat Foods Kan ik Feed om Yorkie Puppies?

Het vinden van de juiste voedsel aan uw Yorkie pup te voeden kan verwarrend zijn als je niet bekend bent met de opties. Honden zullen meestal eet alles wat je in de voorkant van hen, maar het betekent niet dat het eten is gunstig voor hun welzijn of
Moet ik geef melkpoeder aan mijn puppy?

Moet ik geef melkpoeder aan mijn puppy?

Pasgeboren puppies ongetwijfeld nodig hebben melk in hun dieet, maar het soort dat rechtstreeks afkomstig is van instanties hun moeder honden, niet van koeien. Als moeder van uw weinig cutie is niet in de buurt, maar de commerciële puppy formule maak
Mijn Puppy Shivers na een douche

Mijn Puppy Shivers na een douche

Puppies zijn speels en avontuurlijk, en zoals veel eigenaren van gezelschapsdieren zal getuigen, liefde om rond te rollen in stoffen die ze vinden buiten. Natuurlijk zijn deze geuren misschien niet erg aantrekkelijk voor de mensen in het huishouden e
Hoe kan ik zorg voor mijn hond die had een aanval?

Hoe kan ik zorg voor mijn hond die had een aanval?

Er zijn drie verschillende fasen van honden aanvallen. De eerste fase is de "pre-ictal fase," als een hond lijkt nerveus en aanhankelijk. Vervolgens wordt de "ictal fase" is wanneer de werkelijke aanval begint algemeen van minder dan t
Wat Foods Kan ik veilig toevoegen aan het dieet van een hond?

Wat Foods Kan ik veilig toevoegen aan het dieet van een hond?

Of uw hond eet een commercieel dieet, een dieet gekookt of rauw vlees en botten, is het handig om te weten wat voedingsmiddelen die u kunt veilig toe te voegen aan haar dieet. Niet alleen zijn veel verschillende voedingsmiddelen voedzaam voor honden,
Hoe kan ik Vinken aan mijn Feeder te trekken?

Hoe kan ik Vinken aan mijn Feeder te trekken?

Vinken - leden van de zaadetende Fringillidae familie - zijn levendig, sociaal kleine zangvogels die worden beschouwd als een van de meest wenselijke vogels aan te trekken om een ​​achtertuin vogelvoeder. Hun capriolen zijn leuk om naar te kijken, hu
Mijn Puppy's Claw Dew Is Opknoping: Wat moet ik doen?

Mijn Puppy's Claw Dew Is Opknoping: Wat moet ik doen?

Hubertusklauwen zijn de hoogste nagel aan de binnenzijde van de voorste twee poten verst van de poot. Hoewel er veel theorieën over waarom honden hebben dit extra klauw, sommige honden liefhebbers geloven dat de dauw klauw heeft geen zin vandaag. Dew
Kan mijn puppy Lose Her Voice?

Kan mijn puppy Lose Her Voice?

Honden van alle leeftijden blaffen maar soms honden kunnen hun stem te verliezen, net als mensen dat doen. De meeste gevallen van heesheid, vooral pups worden veroorzaakt door overmatige blaffen, kunnen ze soms signalen van andere gezondheidsprobleme
Wat kan ik doen als mijn hond niet zal voeden een van haar New Puppies?

Wat kan ik doen als mijn hond niet zal voeden een van haar New Puppies?

Wanneer uw hond heeft een nestje van schattige nieuwe puppies, kan het belastend voor iedereen als ze plotseling stopt met het voeden van een van hen. Verhuur van een kleine hond zonder eten kan gevaarlijk zijn, maar uitzoeken hoe omgaan met deze del
Wat gebeurt er als mijn Puppy Knocks een Tooth Loose?

Wat gebeurt er als mijn Puppy Knocks een Tooth Loose?

De meeste eigenaren van gezelschapsdieren zorg over de gezondheid van hun huisdieren ', zodat het nemen van een eenvoudig probleem en blazen buiten proportie is eenvoudig. Het andere probleem is dat bepaalde problemen worden geassocieerd met puppies